initial@advisory.ro

        0722 62 70 50  marian.stoian@advisory.ro

        0732 164 130 sorin.draganescu@advisory.ro

        0728 019 373 george.stoian@advisory.ro

           

DESPRE NOI 

Suntem o echipa pluridisciplinara cu experienta si educatie formala in domeniul economic si investitii, al ingineriei, al afacerilor europene si in comunicare. 

Suntem dedicati proiectelor de investitii promovate de catre entitati private.

Initial Advisory SRL este o firmă de consultanță în domeniul finanțărilor pentur investiții în România. Suntem specializați în obținerea de granturi pentru firmele care promovează proiecte de investiții. 

În timp firma a evoluat, iar în prezent acționează ca un centru de expertiză pentru mai multe firme independente de consultanță. Relații directe de consultanță Initial Advisory menține cu clienți vechi sau în cazul unor proiecte mari speciale, în care firma este un contractor alături de partenerii săi: Peritus Consiolio SRL, Georam Solutions & Services SRL și Ars Nova Advisor SRL. Aceste firme actionează impreuna sub marca Initial Advisory®.

Avem mai bine de 15 ani experiență în consultanță, peste 100 milioane euro finanțări nerambursabile obținute pentru investiții ale unor companii private. Avem succes în proiecte complexe sau mai simple, proiecte câștigate pentru companii din domenii diverse: agricultură și industrie alimentară, industrie prelucrătoare și industrie procesatoare, turism, sănătate, IT&C. Proiectele noastre au vizat investiții productive, eficiență energetică inclusiv centrale de cogenerare de înaltă eficiență, infrastructură privată de cercetare industrială sau in IT, facilități de servicii turistice (pensiuni, hoteluri, mini centre spa), proiecte de cercetare și punere în practică a unor soluții din domenii IT& C . În foarte multe cazuri au fost premiere la vremea lor: primele proiecte de ferme zootehnice, primele pensiuni, proiecte de investiții pentru firme mari din industria constructoare de mașini, fabricare de cabluri, hârtie și carton. au necesitat abordări creative, uneori simplificări ale strategiei investiționale sau structurare a viziunii  antreprenoriale.  Din toate am învățat mult și în toate am investit, dincolo de timp, multă pasiune. Succesele ne-au ținut pe piață, eșecurile ne-au transmis semnale și au fost lecții dure pentru mai târziu, pe unele din acestea ne-am mobilizat și le-am transformat în proiecte câștigătoare. Câteva au rămas pentru totdeauna îndemnuri de a nu irosi nicio oportunitate, de a lupta pentru fiecare zecime de punct din grila de punctaj. 

Una din cele mai recente reușite ale consortiului nostru este obținerea  unui grant 21 milioane de euro prin HG 959/2002  pentru investiție de 31 milioane euro (costuri eligibile si neeligibile) pentru infiintarea celei mai mari capacități din europa de obținere a produselor ecologice termo si fonoizolate pe baza de lână. Este vorba de o investiție de economie circulară prin care nu se irosește nimic din materia primă considerată din punct de vedere legislativ un deșeu de gradul 3. Prin această investiție în curs de implementare în com. Făgețelu, jud. Olt o industrie de nișă intră în arena principalilor competitori în domeniul izolațiilor pentru construcții. În plus investiția va produce ca produse secundare ingrăsăminte bio la prețuri competitive și lanolină.

Tot prin aceastîă competiție ZAREA SA a obținut 100 de puncte pentru un proiect de creare a unei fabrici noi in zona Mizil. Investiția, în curs de aprobare, va beneficia de un grant de aproximativ 14 milioane euro.

Firmele membre ale acestei alianțe Initial Advisory ® au continuat sa consilieze investiții ale diferitelor IMM-uri recent obtinand finanțări pentru capital de lucru si investitii pentru ROMIV SRL (capital de lucru, energie din panouri fotovolatice, rethenologizare, industira alimentară), SPICY FOOD SRL (industria alimentara), Izotec SRL (eficiență energetică a utilajelor de productie tamplarie PVC), Design cu Inima (software), Centrul Medical EUROMED SRL (aparatură de diagnoza).

Vă așteptăm la noi cu real interes!

cu o programare prealabilă 

Adresa de lucru: Str. Justiției nr. 47, sector 4, București

Initial Advisory SRL

Societate aflată in procedura insolvenței

CUI RO14505135

J38/138/2002

Sediul Social. Rm. Vâlcea, Calea lui Traian nr 72, S17, C13, Jud. Vâlcea

Scrieți-ne la initial@advisory.ro și vă vom răspunde în  maximum 24 ore. 

Apelați-ne la 0722 62 70 50 sau 0732 164 130