INITIAL ADVISORY

 CONSULTANȚĂ PENTRU FINANȚAREA VIZIUNILOR ÎNDRĂZNEȚE

Initial Advisory este un consultant independent specializat în finanțarea proiectelor de dezvoltare. Avem o experiență de peste 15 ani în obținerea de finanțări nerambursabile din fonduri europene sau de ajutoare publice de stat, bazată pe o cunoaștere interdisciplinară a mediului socio-politic și economic românesc și european.Consultanța noastră este de tip integral, începând de la planificarea proiectului și până la finalizarea acestuia.Initial Advisory actionează în prezent ca un consultant resursă pentru firme de consultanță care actionează direct sau indirect sub brand-ul Initial Advisory.Initial Advisory asigură coordonarea strategică, conceptția și elemente de conținut pentru proiectele desfășurate de către Peritus Cosnilio SRL, ArsNova Advisor SRL  si Georam Solutions & Services

Relații de lungă durată

Investițiile cer timp, finanțarea lor e doar o parte de început în drumul proiectului spre maturitate. Finanțarea cu ajutorul fondurilor publice implică o conlucrare între beneficiar și consultant nu doar pe perioada pregătirii proiectului, obținerii finanțării și implementării sale, ci și în perioada post implementare. 

Valorile etice duc la profitabilitate

Abordarea etică a proiectelor cu finanțare publică este o necesitate stringentă intrinsecă. Prin obținerea acestor finanțări, beneficiarul direct se angajează nu doar să își atingă propriile obiective investiționale, ci și să atingă obiectivele programului care îl finanțează. Asumarea acestora și alinierea cu principiile finanțatorului implică responsabilități.

Norocul le surâde îndrăzneților

Noi nu doar lucrăm pentru proiecte, ni le asumăm. Credem în abordările complexe, bazate pe o viziune. Proiectele complexe, aparent imposibile, pot fi atinse doar prin transparență totală, alinierea principiilor, abordare ingenioasă, multă muncă și coordonare.

 

Fiți la curent cu cele mai noi oportunități sau trimiteți-ne întrebările la initial@advisory.ro

Întâlniri de evaluare gratuite!

Așteptăm cu interes să ne întâlnim pe ZOOM sau la biroul nostru din zona Unirii București! 

Putem explora împreună pe îndelete soluțiile disponibile pe termen scurt și lung. Vom identifica punctele tari, punctele slabe și vom face un plan pentru a îndepărta eventualele minusuri pentru ca oportunitățile pieței să fie catalizate de către oportunitățile oferite de finanțările nerambursabile.

Uneori nu există soluții facile, dar întotdeauna există alternative și suntem dispuși la parteneriate pe termen lung.