Despre noi‎ > ‎

Valori si Viziune

Viziunea noastra :

Sa devenim alegerea de referinta pentru cei ce au nevoie de servicii de finantare a proiectelor, prin oferirea unei consilieri care prin calitate, expertiza, mentalitate progresiva si viziune sa determine diferente masurabile - siguranta, viabilitate, eficienta - si un salt cultural pentru toti partenerii nostri.

Codul de etica


Initial Advisory isi asuma si respecta codul de etica inspirat din cel al Association for Investment Management and Research (Asociatia pentru Cercetarea si Managementul Investitiilor -t.n.), fara a se revendica sau a fi intr-un mod direct sau indirect legata de acest organism.

Initial Advisory se angajeaza:

  • Sa actioneze cu integritate, competenta, demnitate si intr-o maniera etica in interactiunile/relatiile sale cu publicul, clientii, angajatii si toti colaboratorii.
  • Sa practice servicii si sa incurajeze pe altii sa o faca intr-o maniera profesionala si etica, care sa sporeasca increderea in firma, in colaboratorii sai si in profesiunile implicate;
  • Sa se straduiasca sa mentina un nivel ridicat al competentelor sale si ale colaboratorilor si sa le imbunatateasca permanent
  • Sa exercite judecati profesionale in mod independent.

Angajaţii au studii superioare economice, tehnice şi juridice, cu specializări în Relaţii Economice Internaţionale (Economia Integrării Europene sau Afaceri Internaţionale), Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, Finanţe, Managementul Afacerilor, Drept şi Inginerie, construcţii de maşini şi drept comercial. Din cadrul personalului, patru angajaţi au experienţă de minimum 10 ani în posturi de specialitate şi conducere, iar restul au o experienţă de minimum 3 ani în posturi care necesită studii superioare.