Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

Sesiuni de informare pentru IMM-urile interesate de finanţările de la buget

postat 9 mar. 2016, 03:15 de Raluca Oanta

Ministerul Economiei- Biroul România HUB organizează, în perioada 22- 31 martie, patru sesiuni de informare „Statul mai aproape de IMM-uri”, dedicate atât întreprinzătorilor mici şi mijlocii din România, cât şi tinerilor care doresc să demareze o afacere.

În cadrul sesiunilor de informare se vor prezenta oportunităţile de finanţare pentru anul 2016, care vor fi asigurate prin intermediul programelor derulate de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.  

Sesiunile se vor desfășura între orele 10.00-12.00 în zilele de 22, 24, 29 şi 31 martie 2016, la sediul din strada Poteraşi, nr.11, sector 4, Bucureşti. Cei interesaţi trebuie să confirme participarea la adresa de e-mail romania_hub@imm.gov.ro sau telefon 021/335.26.32.

ROMÂNIA HUB – România, ţara tinerilor întreprinzători este un program integrat, care oferă întreprinzătorilor şi potenţialilor antreprenori, informare, sprijin, asistenţă tehnică şi consiliere, precum şi un cadru instituţional pentru dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi creşterea competitivităţii pe piaţa locală şi internaţională a întreprinderilor mici şi mijlocii.

Comments