Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

Se lanseaza apelul de propuneri de proiecte pentru Operatiunea 1.3.1-Poli de competitivitate

postat 7 mai 2012, 06:13 de George Stoian
AM POSCCE anunta potentialii beneficiari ca incepand cu data 4 mai a.c., se pot accesa Ghidul Solicitantului in forma finala si Cererea de propuneri de proiecte aferente apelului pentru Operatiunea 1.3.1 „Dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international - Poli de Competititivitate” din cadrul Axei Prioritare 1 a POS CCE.

Perioada de depunere a propunerilor de proiecte pentru etapa I de evaluare si selectie se va derula intre data de 17 mai a.c. si data de 17 august a.c., propunerile de proiecte urmand a se depune zilnic, intre orele 10.00-15.00, la sediul Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice, str. Dr. Ernest Juvara, nr. 3-7, Sector 6, Bucuresti, CP 060104 sau pot fi transmise prin curier la adresa mentionata.

De asemenea, din data de 18 mai a.c puteti beneficia de servicii de tip helpdesk pentru acest apel de proiecte utilizand urmatoarele date de contact:
Telefon: 021.311.50.85
Fax: 021.311.50.84
Email: helpdesk.poli@archidata.it

Pe parcursul intregii perioade in care apelul de proiecte va fi deschis, intrebarile frecvente si raspunsurile aferente vor fi postate pe urmatoarele site-uri: http://amposcce.minind.ro/ si www.polidecompetitivitate.archidata.it.

Persoane de contact: 
Aurelia Munteanu, Expert cheie 
Felicia Scarlat, Expert non cheie
Comments