Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

Raportul de evaluare al proiectelor pentru Măsura 123 din sesiunea martie 2011 a fost publicat pe site-ul APDRP

postat 5 aug. 2011, 01:55 de Raluca Oanta
Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a publicat pe pagina de internet, www.apdrp.ro, în data de 29 iulie 2011, Raportul de Evaluare a proiectelor aferente sesiunii desfăşurate în perioada 1 – 31 martie 2011 pentru Măsura 123”Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi silvice”.
Astfel, solicitanţii de fonduri care se regăsesc în acest raport vor fi notificaţi asupra rezultatului evaluării proiectului, indiferent dacă este sau nu eligibil.
Solicitanţii care au depus o Cerere de Finanţare pentru solicitarea fondurilor europene nerambursabile acordate prin PNDR, au dreptul de a contesta decizia privind evaluarea propriului proiect.
În acest sens, după emiterea şi publicarea Raportului de Evaluare şi a  notificării solicitanţilor, aceştia pot depune o contestaţie la Oficiul Judeţean al APDRP la care au depus şi Cererea de Finanţare, în cazul în care consideră incorectă decizia privind evaluarea, sau în cazul în care consideră că aceasta îi dezavantajează.

Contestaţiile se pot depune în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea notificării, dar nu mai mult de 12 zile lucrătoare de la publicarea, pe site-ul APDRP, a Raportului de Evaluare.

Contestarea deciziei, precum şi soluţionarea contestaţiei se realizează în conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 28 din 31.01.2011 privind constituirea Comitetului de Selecţie şi a Comisiei de Contestaţii pentru proiectele aferente masurilor din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 (PNDR), precum şi aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al acestora.

Sursa: APDRP

Comments