Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

MFE: Lista de rezerva POSCCE

postat 13 iul. 2015, 05:06 de Raluca Oanta

Ministerul Fondurilor Europene (MFE), prin Autoritatea de Management POS CCE, va finanța în cadrul Apelului de proiecte nr. 5-2014, aferent Operaţiunii 1.1.1 – „Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile” din cadrul Axei prioritare 1 POSCCE – „Un sistem de producție inovativ şi ecoeficient” și proiectele care au obținut punctaje de peste 60 de puncte în urma evaluării.

Într-o primă etapă au fost acordate finanțări proiectelor care aveau un punctaj de cel puțin 80 de puncte, dar, în urma suplimentării creditelor de angajament, au fost finanţate şi proiectele cu 78-79 de puncte.

Ministerul Fondurilor Europene a identificat disponibilități suplimentare, fapt ce permite finanțarea tuturor proiectelor aflate pe lista de rezervă, respectiv proiectele care în urma procesului de evaluare și selecție au obținut punctaj între 60-77 și care pot fi implementate până la data de 31.12.2015. Valoarea totală a asistenței financiare nerambursabile pentru aceste proiecte este de aproximativ 550 mil. lei.

Pe site-ul AM POSCCE va fi disponibilă lista proiectelor cu punctaje între 60-77 puncte, iar Autoritatea de Management va transmite notificări către toți potențialii beneficiari, care în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea notificării trebuie să informeze Autoritatea de Management dacă doresc semnarea contractului de finanțare, cu implementarea proiectului în timp util, nu mai târziu de 31 decembrie 2015.

Comments