Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

Fonduri UE: Informaţii despre finanţări şi instituţii, disponibile pe un nou site

postat 6 sept. 2015, 07:00 de Raluca Oanta

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) are, începând de duminică, o nouă pagină de internet, care cuprinde informaţii despre Programele Operaţionale prin care se pot accesa fonduri europene, adresele instituţiilor care le gestionează, precum şi un sistem electronic destinat mesajelor venite din partea beneficiarilor.

”Am restructurat portalul din dorința de a ajuta publicul, și în special beneficiarii fondurilor europene, să acceseze informații oficiale, vitale pentru scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă. Următoarea etapă a efortului nostru de a optimiza legătura funcțională, firească, cu beneficiarii și potențialii beneficiari va fi să îmbunătățim sistemul de sprijin (help-desk) interactiv, în așa fel încât întrebările și mesajele celor interesați să primească răspuns în cel mai scurt timp posibil”, a declarat domnul Marius Nica, ministrul fondurilor europene.
Potrivit MFE, site-ul care a gestionat cadrul financiar 2007-2013 va rămâne accesibil publicului într-o secțiune a noului site. Paginile aferente programelor operaționale 2007-2013 gestionate de MFE vor fi în continuare disponibile, fiind actualizate până la închiderea acestor programe.

Noul site MFE este disponibil aici:

http://www.fonduri-ue.ro/

Comments