Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

Finantari nermabursabile d epana la 1.000.000 euro pentru industria ospitalitatii

postat 15 mar. 2017, 00:50 de Marian Stoian

In prezent industria hoteliera poate accesa fonduri de pana la 1.000.000 euro pentru un proiect, in vederea extinderii capacitatii sau diversificarii activitatii – de exemplu crearea de facilitati recreative (spa-uri etc) pentru oaspeti. Practic aproape toate domeniile de activitate din sfera ospitalitatii sunt eligibile spre finantare

Aceste fonduri sunt adresate IMM-urilor din toate zonele tarii, mai putin celor din Regiunea Bucuresti-Ilfov. Procentul de finantare variaza in functie de dimensiunea economica a solicitantului si de regiunea  de dezvoltare in care este localizata investitia si poate atinge 70% din valoare eligibila a investitiei. In prezentarea anexata, sunt incluse minime detalii si conditionalitati privind aceasta sursa de finantare. Mai multe detalii gasiti in prezentarea de mai jos.

Daca acest subiect este interesant pentru planurile dumneavoastra de investitii, contactati-ne si Initial Advisory va face gratuit o preanaliza. Vom calcula punctajul maxim potential existent, de asemenea vom sugera si solutii pentru imbunatatirea acestuia. Scopul nostru este ca potentialii beneficiari sa nu iroseasca eforturi in directii nefezabile, deoarece recompensa noastra este strans legata de reusita acestor proiecte.

Asteptam sa ne sunati la 0722 627050 sau sa ne scrieti la marian.stoian@advisory.ro

ć
Marian Stoian,
15 mar. 2017, 00:50
Comments