Despre noi‎ > ‎STIRI‎ > ‎

13 firme mari castigatoare ale apelului de proiecte din 2008 au semnat, joi, contractul de finantare cu AM POS CCE

postat 11 mar. 2010, 03:01 de Laura Radulescu
Autoritatea de Management a POS CCE si reprezentantii a 13 companii mari castigatoare ale apelului de proiecte din 2008 au semnat, joi, contractele de finantare.

Primul apel de proiecte cu fonduri nerambursabile din POS CCE destinat intreprinderilor mari a fost lansat in vara anului 2008 si a avut un buget de 215 milioane lei.

Al doilea apel de proiecte pentru intreprinderi mari a fost lansat marti, 9 martie, bugetul acestei sesiuni fiind de 450 milioane lei, intreaga suma alocata respectivei linii de finantare pana in 2013.

Primul apel de proiecte a avut un numar de 28 de castigatori, in prima faza doar 13 dintre acestia semnand joi contractele de finantare cu AM POS CCE.

Cele 13 companii mari sunt: S.C. ASTALROM S.A., S.C. TESS CONEX S.A., S.C. VRANCART S.A., S.C. ELVILA S.A., S.C. POPECI UTILAJ GREU S.A., S.C. MATRIŢE DACIA S.A., S.C. UZUC S.A., S.C. CARPATCEMENT S.A., S.C. SOMES S.A., S.C. MENAROM PEC S.A., S.C. NAPOMAR S.A., S.C. RG HOLZ COMPANY S.A., S.C. SIRFIT S.A.

Cel mai mare punctaj a fost obtinut de compania Popeci Utilaj Greu SA - 91,5 dintr-un maxim de 100 de puncte, dupa aplicarea coeficientului de regiune punctajul ajungand la 109,8 puncte.
Comments